7 Smart Steps

De 7 Smart Steps: de 7 superslimme dingen die succesvolle mensen doen – en jij ook kunt.

Er is een weg van stress en frustratie naar geluk, succes en financiële zekerheid: Koen van Huijgevoort’s 7 Smart Steps. Ze zijn ontworpen als fundament waarop je een succesvol leven voor jou en je gezin kunt bouwen – nu en in de toekomst. Ook jij kunt vandaag slim zaaien, zodat je morgen succes oogst! Start hier.

1.

Persoonlijk leiderschap

De eerste stap is de basis. Je komt er continue bij terug: het leiden van jezelf. Weten wat voor jou écht belangrijk is. En daar vervolgens naar handelen.
2.

Financiële rust

Eerst weten wat je wilt en wie je bent, en vervolgens in Smart Step 2 je financiën op orde. Succesvol omgaan met geld, oftewel Financiële Rust, is essentieel voor geluk – vooral in de relatie met je partner.
3.

Betekenisvolle relaties

We hunkeren naar diepe relaties. Net gek. Uiteindelijk draait geluk in het leven om Smart Step 3: Betekenisvolle Relaties. Met je partner, je kinderen, familie, vrienden en collega’s.
4.

Van baas naar business

Financiële vrijheid en werken op jouw voorwaarden, start met de Smart Step 4: Van Baan naar Business. Doen waar je van houdt én meer geld verdienen gaat sneller met je eigen business.
5.

Passief inkomen

In Smart Step 5: Passief Inkomen draait het om het creëren van kansen waarbij je geen uren meer inruilt voor inkomen. Je verdient geld bijna op de automatische piloot. Het is dé stap naar Financiële Vrijheid.
6.

Financiële vrijheid

Volledig financieel vrij. Smart Step 6: Financiële Vrijheid is haalbaar voor iedereen. En sneller dan je denkt. Je hebt geen miljoenen nodig. Wel slim werken, sparen, denken en leven.
7.

Impact & nalatenschap

Geld, succes en geluk zijn pas echt waardevol als je er een positieve impact mee maakt op de levens van anderen. Zoals je kinderen. Of projecten die de wereld verbeteren. Dit doe je met Smart Step 7: Impact en Nalatenschap.

Slimme tools voor succesvol leven

Leer leiding geven aan jezelf

 

Krijg controle over jouw geld

 

Bouw en groei jouw business